Bezorgen

Bloemen bezorgen in de regio Hoogeveen

Een mooi boeket maakt iedereen blij, of u het nu geeft of krijgt. Door de hectiek van alledag is het soms echter lastig om even een bezoekje aan de bloemenwinkel te brengen. Bloemenatelier Mo & Do komt daarom met alle plezier uw bloemen bezorgen in Hoogeveen en omstreken. Kom dus snel bij ons uw bloemstukken en losse bloemen bestellen!

Een weelde aan keuze

Onze bloemenwinkel bevindt zich aan de Westerkerkstraat 2A en beschikt over een ruim assortiment met allerlei planten- en bloemensoorten. Dat maakt ons de ideale plek om bloemen of een boeket te bestellen. We kunnen namelijk niet alleen een kant-en-klaar boeket bezorgen, maar een bloemstuk op maat maken. Kies uit alle verschillende soorten losse bloemen die wij hebben om uw perfecte stuk samen te stellen. Dit kan een bloemstuk, bloemenkrans of klein boeketje betreffen. Dat wat u wilt, maken wij met alle liefde voor u. U kunt uw wensen doorgeven door contact met ons op te nemen of natuurlijk door gewoon even bij ons naar binnen te stappen.

Bezorgkosten en levertijd

Voor een bloemstuk bezorgen of bloemen bezorgen hanteren wij binnen Hoogeveen bezorgkosten van €3,75 en in een straal van 10 km daaromheen €5. Tegen dit tarief leveren wij nog op dezelfde dag dat u uw bestelling plaatst. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw prachtige nieuwe bloemstuk. Bovendien profiteert u altijd van onze 7 dagen vers-garantie: is het zo dat de bloemen of het bloemstuk na bestellen binnen een week verwelken, dan krijgt u een vervangend exemplaar.

Kies er ook voor uw bloemen, boeket of bloemenkrans te bestellen bij Bloemenatelier Mo & Do en u haalt gegarandeerd de beste kwaliteit in huis. Heeft u nog vragen of wilt u direct uw wensen doorgeven? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0528-262880 of via het contactformulier bovenaan de pagina. We helpen u zo snel mogelijk verder!