Bruidsboeket

Een bruidsboeket bestellen en andere trouwbloemen

Stapt u binnenkort het huwelijksbootje in? Allereerst willen wij u van harte feliciteren! Voor deze bijzondere dag wilt u natuurlijk alle details haarfijn uitgewerkt hebben. Nergens kunt u een mooier bruidsboeket bestellen dan bij Bloemenatelier Mo & Do in Hoogeveen! Wij verzorgen al uw trouwstukken met zorg en aandacht, zodat u op de grote dag alleen nog maar hoeft te stralen.

Trouwboeket op maat maken

Net als alle andere aspecten van een bruiloft is het uitzoeken van een bruidsboeket heel persoonlijk. Groot of klein, de bloemsoorten, de kleuren en de hoeveelheid groen zijn allemaal keuzes die u bij een trouwboeket laten samenstellen moet maken. Hier bij Mo & Do beschikken we over een ruim assortiment aan allerlei soorten bloemen en planten die we in uw huwelijksboeket kunnen verwerken. Bovendien geven we u met alle liefde advies wanneer het om een bruidsboeket laten maken gaat. Vertel ons uw wensen of laat bijvoorbeeld een kleurenstaaltje, foto van de locatie of foto van de trouwjurk zien. Wij gaan vervolgens op zoek naar bloemen die hier het beste bij passen. Zo eindigt u gegarandeerd met uw droomboeket!

Andere trouwstukken samenstellen

Naast een bruidsboeket bestellen bent u bij ons tevens aan het juiste adres voor het kopen van andere trouwstukken. Wat dacht u van een corsage voor de bruiloft, een bloemstuk voor op de auto of bloemen die het huwelijk in de vorm van een tafelstuk representeren? Het kan ook zo zijn dat u nog meer bloemen ter decoratie wilt, bijvoorbeeld als trouwboog. Wat u graag wilt zien, regelen wij graag voor u in onze bloemenwinkel. Op die manier helpen wij uw mooie dag nog mooier te maken!

Kom langs in de bloemenzaak aan de Westerkerkstraat 2A te Hoogeveen om de mogelijkheden te bespreken of geef uw wensen telefonisch aan ons door via het telefoonnummer 0528-262880. Vragen stellen kan eveneens door middel van het bovenstaande contactformulier. Samen bezorgen we u een beeldig bruidsboeket. Een bruidsboeket kopen doet u dus bij Mo & Do!