Interieurbeplanting

Fleurige interieurbeplanting op kantoor

Zit u de hele dag maar in een grauw kantoor en wilt u hier een spatje kleur aan toevoegen? Dan is onze interieurbeplanting in Hoogeveen en omgeving de ideale uitkomst. Bloemenatelier Mo & Do heeft een ruim aanbod aan allerlei prachtige planten en bloemen die ieder pand doen opleven. Gun uzelf en de rest van het personeel deze fleurrijke toevoeging!

Plek én personeel opvrolijken

Een prettige werkomgeving is natuurlijk erg belangrijk voor de stemming van medewerkers en de algehele werksfeer. Het zal u dan ook vast niet verbazen dat een somber uiterlijk weinig goeds met zich meebrengt wat betreft de gemoedstoestand van het personeel. Iets vrolijks toevoegen maakt een enorm verschil! Zelfs de ‘standaard’ kantoorplanten kunnen al wonderen verrichten in een ruimte die er anders, maar saai uit zou zien. Laat staan wat voor een kleurrijke verrijking bloemen wel niet zijn. Bij ons heeft u ruim de keuze uit allerlei interieurbeplanting, zodat er ook voor uw werkplek ongetwijfeld iets moois tussen zit.

Altijd de juiste beplanting

Als het om kantoorbeplanting gaat, zijn wij hét adres in de regio Hoogeveen. Niet alleen omdat we zoveel keuze hebben, maar tevens omdat we veel passie hebben voor bloemen en u daardoor goed advies kunnen geven. Desgewenst komen we vaker terug om u lange tijd van de mooiste kamerplanten op kantoor te voorzien. Met zo’n bloemenabonnement bent u zo lang als u wilt verzekerd van een gezellige werkruimte. Bovendien hanteren wij een 7 dagen vers-garantie: mochten de bloemen binnen een week verwelken, dan krijgt u een vervangend boeket.

Laat uw kantoor of andere werkomgeving opleven met de beplanting van Bloemenatelier Mo & Do! Breng een bezoekje aan onze bloemenwinkel of neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 0528-262880 of via het contactformulier dat u bovenaan de pagina ziet staan. We staan u met alle plezier te woord.