Welkom bij Bloemenatelier Mo & Do

Een fleurrijk leven is waar wij naar streven! Met onze prachtige, goede kwaliteitsbloemen en -planten én persoonlijke service brengen wij een spatje kleur aan in uw woon- en werkomgeving.

Een beoordeling achterlaten

Heeft u te maken gehad met producten en service van Bloemenatelier Mo & Do en wilt u laten weten wat u hiervan vond? Dan kunt u een beoordeling achterlaten via BizBook of Facebook. Hieronder wordt stap voor stap beschreven hoe u een recensie plaatst.

Een review plaatsen op BizBook

BizBook is een interactieve bedrijvengids waar klanten een beoordeling kunnen achterlaten. Voordat u een review kunt plaatsen dient u in te loggen. Indien u nog geen BizBook-account heeft, dient u deze eerst aan te maken. Eventueel is het ook mogelijk om met uw Facebook-, Google-, LinkedIn- of Twitter-account in te loggen.

  1. Log in op BizBook door rechtsboven op Inloggen/Inschrijven te klikken.
  2. Wijs het aantal gewenste sterren toe aan het bedrijf en schrijf een beoordeling (tekst is niet verplicht).
  3. Klik vervolgens op Verzenden.

Indien u liever anoniem wilt blijven, vinkt u het vakje voor Anoniem blijven aan. Let wel: u kunt uw reactie niet zelf verwijderen.

Klik hier om een review op BizBook te plaatsen.

Een review plaatsen op Facebook

Facebook is een social netwerk site waar gebruikers hun persoonlijke interesses kunnen delen met anderen. Voor bedrijven zijn er de zogeheten Facebook-bedrijvenpagina’s. Wanneer u een beoordeling wilt plaatsen op Facebook dient u eerst in te loggen. Indien u nog account heeft, kunt u rechtsboven op de Facebook-pagina een nieuw account aanmaken.

  1. Log in op Facebook.
  2. Klik op Laat anderen weten wat je ervan vindt.
  3. Kies vervolgens het gewenste aantal sterren dat u wilt toekennen.
  4. Voeg in het volgende scherm uw tekst aan de review toe (niet verplicht).
  5. Selecteer hierna of u de beoordeling openbaar wenst te maken of alleen zichtbaar voor vrienden van vrienden, vrienden of uzelf. Klik op Aangepast wanneer u de reactie enkel zichtbaar wilt stellen aan specifieke personen of lijsten.
  6. Klik tot slot op Klaar.

Klik hier om een review op Facebook te plaatsen.

Bloemen bestellen?

Geef uw wensen door aan Mo & Do