Rouwboeket

Een rouwboeket bestellen voor een uitvaart

Het overlijden van een dierbare brengt een emotioneel zware periode met zich mee. Een van de dingen die u kunt doen om u afscheid te helpen nemen is een rouwboeket bestellen. Bloemenatelier Mo & Do in Hoogeveen staat voor u klaar om een mooi en persoonlijk rouwstuk op maat voor u te maken. Hierbij gaan we met de grootste zorg en aandacht te werk.

Persoonlijke bloemstukken

Bloemen zijn al sinds jaar en dag een onderdeel van een uitvaart. Dat is niet zo vreemd, aangezien u in een boeket emoties kunt laten zien die u anders niet in woorden zou kunnen uitdrukken. Of het nu om een rouwkrans voor op de kist, rouwboeket met lint of ander soort rouwstuk gaat: in de bloemenwinkel van Mo & Do kunt u een grafstuk bestellen om de pijn te verzachten bij uzelf of als mooi gebaar naar de naasten van de overledene. Wij beschikken over uiteenlopende bloemsoorten, van veelvoorkomende grafbloemen zoals lelies en witte rozen tot tulpen, anjers en chrysanten in diverse kleuren. Laat u inspireren door uw gevoel bij een rouwboeket bestellen en maak het zo persoonlijk als u maar wilt.

Vers laten bezorgen

De bloemen van onze bloemenzaak zijn allemaal van hoge kwaliteit en geschikt voor verwerking in een rouwstuk. Hoewel wij de garantie geven dat de bloemen 7 dagen vers blijven, is het toch verstandig om ons te laten weten wanneer de uitvaart plaatsvindt. Op die manier kunnen wij u verzekeren van een zo vers en daardoor zo mooi mogelijk boeket. U hoeft zich verder nergens meer om te bekommeren wanneer u besluit bij ons een rouwstuk te bestellen en kunt zich concentreren op het verwerken van uw verlies. Het aangezicht van een mooi boeket op maat helpt hierbij. Een rouwboeket bezorgen wij overigens rondom 10 km van onze vestigingslocatie in Hoogeveen voor €3,75 en voor €5,- daarbuiten.

Neem op persoonlijke manier afscheid van een dierbare en kom uw rouwboeket bestellen bij Bloemenatelier Mo & Do. Voor de mogelijkheden kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0528-262880 of via het online contactformulier dat u bovenaan de pagina ziet. Laat de bloemist u voorzien van een prachtig rouwstuk op maat.